Ευχαριστήρια επιστολή προς Πνευμονολογική Κλινική Γ.Ν. Σερρών

Ευχαριστήρια επιστολή προς Πνευμονολογική Κλινική Γ.Ν. Σερρών

Προς Πνευμονολογική Κλινική Γ.Ν. Σερρών,

Πέρασαν περίπου 2 μήνες από τη νοσηλεία μου στην κλινική σας. Άργησα, δε σας ξέχασα. Έψαξα μα δε βρήκα τις λέξεις για να εκφράσω επακριβώς τα συναισθήματα μου για εσάς.

Ευχαριστώ για την θετική αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου, το οποίο όπως απεδείχθη ήταν σοβαρό και δύσκολο. Όμως με τη μεθοδικότητα σας και τις επιστημονικές σας γνώσεις μου δώσατε το δικαίωμα να ζω. Ευχαριστώ κύριε Μπομπότα, κύριε Άγγελε, κυρία Δράμπα, κυρία Μήτκα, κυρία Πεχλιβανίδου, δε θα σας ξεχάσω ποτέ.

Η συμπεριφορά όλου του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής σας ήταν ενθαρρυντική, δίνοντας με ελπίδα ζωής. Με λόγια και με πράξεις ήταν δίπλα μου προσφέροντας αόκνως τις υπηρεσίες τους και ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ. Η προϊσταμένη κυρία Φρένια, η κυρία Χρύσα, με τα λόγια παρηγοριάς και εμψύχωσης (δε θα τα ξεχάσω ποτέ), η κυρία Μαρία, ο Ανδρέας ο πολυπράγμων, πρωί-πρωί η Αργυρώ και μετά η Ελευθερία, η κυρία Κωνσταντίνα, η Βαλεντίνη, η Κατερίνα, η Πασχαλίνα, η Έφη και οι άλλες που ξεχνάω αυτή την στιγμή τα ονόματα τους (ας με συγχωρέσουν), υπήρξαν για μένα οάσεις, πάντα με χαμόγελο και θετική αύρα.

Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι που δεν τους ξέρουν οι απ’ έξω.

Ο 10(3) από 11/10 μέχρι 17/11

Νιγρίτα 13/02/2024
Με ευγνωμοσύνη και τιμή
Τ. Λ.