ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΤο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών είναι επταμελές και προς το παρόν αποτελείται απο τους:

Πρόεδρος - ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Διοικητής του Γ.Ν.Σερρών,

Αντιπρόεδρος - ΠΕΓΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Σερρών,

Μέλος - ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αναστασίου, Επιμελητής Α’ Νευρολογίας, ως τακτικό μέλος - εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΜΑΔΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Δημητρίου, Επιμελητή Α’ Μαιευτικής

Μέλος - ΔΑΛΑΒΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Ηλεκτρονικών - Μηχανικών με βαθμό Α’ ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρώτριά του την ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Γρηγορίου, υπάλληλο κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, με βαθμό Α’.

Μέλος - ΣΙΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ζαχαρία, Απόστρατος Σμήναρχος Π.Α., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του Απόστολου, Ψυχολόγο

Μέλος - ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, Εκπαιδευτικός ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη, Δικηγόρο.

Μέλος -ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον ΜΑΛΑΒΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Δημητρίου, με Οικονομολόγο.

Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με αναπληρώτριά την ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ , κλάδου Διοικητικού Λογιστικού.

 

Φ.Ε.Κ.

διορισμού μελών στο Δ.Σ.
Δείτε εδώ