Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΤο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών είναι επταμελές και προς το παρόν αποτελείται απο τους:

Πρόεδρος - ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Διοικητής του Γ.Ν.Σερρών,

Αντιπρόεδρος - ΠΕΓΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Σερρών,

Μέλος - ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αναστάσιου, Ιατρός Ε.Σ.Υ, Επιμελητής Α΄ Νευρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο με αναπληρωτή τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΕΣΤΗ του Αναστασίου, Ιατρό Ε.Σ.Υ επιμελητή Α΄, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Σερρών

Μέλος - ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Γρηγορίου υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην των Ιατρών Ε.Σ.Υ, του Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια της την ΔΑΛΟΓΛΟΥ ΘΕΑΝΩ του Πολυχρόνη, υπάλληλο του κάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Ν.Σερρών.

Μέλος - ΣΙΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ζαχαρία, Απόστρατος Σμήναρχος Π.Α., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του Απόστολου, Ψυχολόγο

Μέλος - ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου, Εκπαιδευτικός ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη, Δικηγόρο.

Μέλος -ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον ΜΑΛΑΒΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Δημητρίου, με Οικονομολόγο.

Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με αναπληρώτριά την ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ , κλάδου Διοικητικού Λογιστικού.

 

Φ.Ε.Κ.

διορισμού μελών στο Δ.Σ.
Δείτε εδώ