ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΤο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών είναι επταμελές και  αποτελείται από τους:

  1. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Διοικητής, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. ΠΕΓΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου, πτυχιούχος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Αναπληρωτής Διοικητής, ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου με αναπληρώτρια του την ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Στυλιανού,      Διευθύντρια της Διοικητικής- Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
  3. ΣΙΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ζαχαρία, Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του την ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του Απόστολου,            Ψυχολόγο.
  4. ΑΛΜΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ, Οικονομολόγος, ως τακτικό μέλος,ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ του Ιωάννη, Δικηγόρο.
  5. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αναστασίου, Δικηγόρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον ΜΑΛΑΒΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Δημητρίου, Οικονομολόγο.
  6. ΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βαΐου, Επιμελητής Α’ Καρδιολογίας, ως μοναδικό μέλος- εκπρόσωπος των ιατρών.
  7. ΓΕΡΜΕΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Σάββα, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής με βαθμό Α’ ως τακτικό μέλος- εκπρόσωπος των εργαζομένων- πλην ιατρών, με αναπληρωτή του τον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Περικλή,  υπάλληλο κατηγορίας ΔΕ κλάδου Διοικητικών Γραμματέων, με βαθμό Α’.

 

Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου η ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με αναπληρώτρια την ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, κλάδου Διοικητικού Λογιστικού.

 

 

Φ.Ε.Κ.

διορισμού μελών στο Δ.Σ.
Δείτε εδώ