Είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ. Είσαι ΔΥΝΑΜΗ! Δωρεάν Διαδικτυακά Βιωματικά Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα απο 7 ΔEK. 2020 – 28 ΦΕΒΡ. 2021

Είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ. Είσαι ΔΥΝΑΜΗ! Δωρεάν Διαδικτυακά Βιωματικά Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα απο 7 ΔEK. 2020 – 28 ΦΕΒΡ. 2021

“Είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ. Είσαι ΔΥΝΑΜΗ!
Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.7 ΔEK. 2020 – 28 ΦΕΒΡ. 2021
  • Το επιτυχημένο πρόγραμμα της Novartis Hellas,για την ολιστική υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού,επανέρχεται ανανεωμένο και διαδικτυακό, δίνοντας δυνατότητα συμμετοχής σε γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
  • Το πρόγραμμα, αντλώντας έμπνευση από τις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, επανέρχεται με ένα νέο ολοκληρωμένο κύκλο δωρεάν βιωματικών εργαστηρίων, ώστε καμία γυναίκα από κάθε γωνιά της Ελλάδας να μη νιώσει μόνη και απομονωμένη σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
  • Το “Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!” θα πραγματοποιηθεί για δέκα εβδομάδες από τις 07.12.2020 έως τις 28.02.2021 με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής» και υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος.
  • Με βασικό άξονα τη τέχνη και την έκφραση, οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής και παρακολούθησης σε εργαστήρια μουσικοκινητικής, χοροκινητικής θεραπείας / yoga therapy, εικαστικής θεραπείας, δραματοθεραπείας, καθώς και σε σεμινάρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής και make-up.
  • Τα βιωματικά εργαστήρια πραγματοποιούνται υπό την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση της Gestalt από έμπειρους Συμβούλους Ψυχικής Υγείας. Ο αγαπητός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας θα συνεχίσει να δείχνει συνταγές για υγιεινά πιάτα και γεύματα σε συνεργασία με τους διατροφολόγους – διαιτολόγους Ευάγγελο Ζουμπανέα και Βασίλη Κατσίλα, ενώ ο Παντελής Τουτουτζής, επίσημος make up expert της L’Oréal Paris, θα δώσει συμβουλές και ιδέες μακιγιάζ. Επιπλέον, ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης θα παρουσιάσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο μαγειρικής, βασισμένο στις ανάγκες των γυναικών που θα λάβουν μέρος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα από τις 20 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας www.eventora.gr/dynami.
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ και ΑΝΩΝΥΜΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μπορείτε να καλείτε στο 210 9287411.”