Εισαγωγή & Νοσηλεία

Δικαιώματα και
Yποχρεώσεις


Ωράριο & Επισκεπτήριο

Εξωτερικά και
Aπογευματινά Ιατρεία


Διακομιδή ασθενών
(ασθενοφόρα)


Για τους ασθενείς :
Eξωτερικά τακτικά ιατρεία (με ραντεβού)

Τα εξωτερικά τακτικά ιατρεία λειτουργούν μόνο με προσυνενόηση (ραντεβού), στο τηλέφωνο 2321051410 από τις 9:00 μέχρι τις 17:00.Η προσυνενόηση είναι απαραίτητη.


Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς, εφόσον μετά την έξοδο πρέπει να υποβληθούν σε επανέλεγχο, σύμφωνα με υπόδειξη του θεράποντα ιατρού, κατά την ημέρα εξόδου τους πρέπει να κλείνουν ραντεβού στο 2321051410.


Η εισαγωγή στο νοσοκομείο για νοσηλεία γίνεται από την Υποδοχή Ασθενών στα Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία. Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΔΗΜΟΣΙΟΥ με την είσοδο τους ή την επομένη οφείλουν να προσκομίσουν το βιβλιάριο τους στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών.

Στους ασφαλισμένους των υπολοίπων ταμείων (Τ.Ε.Β.Ε, Δ Ε.Η., Τ.Α.Π.Ο.Τ.Ε κ.λ.π.) με την είσοδο τους δίνεται ιατρική γνωμάτευση, την οποία προσκομίζουν στο ταμείο τους προκει-μένου να εκδοθεί εισιτήριο νοσηλείας, το οποίο πρέπει να προσκομίζεται άμεσα στο γραφείο κίνησης ασθενών

Στο τέλος της νοσηλείας παραδίδεται από την προϊστάμενη στον ασθενή ή τον συνοδό του το έντυπο (εξιτήριο) το οποίο προσκομίζει στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών προς θεώρηση και λογιστική τακτοποίηση.

Απογευματινά ιατρεία

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε ιατρούς του ΕΣΥ να λειτουργούν ιατρείο στο Νοσοκομείο κατά τις απογευματινές ώρες. Ο κάθε ασθενής μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 2321051410 με αστική χρονοχρέωση, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 και να κλείνει ραντεβού.Επείγοντα εξωτερικά ιατρεία (Τ.Ε.Π.)

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23210-94.386

Στο χώρο των επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων προσέρχονται ασθενείς που έχουν άμεση ιατρική φροντίδα. Υπάρχει έμπειρο προσωπικό υποδοχής που θα φροντίσει για την εξυπηρέτηση σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας :
  • Παίρνετε νούμερο για την είσοδο σας στα επείγοντα αναλόγως το γιατρό και την σοβαρότητα της κατάστασης για την οποία σειρά υπεύθυνες είναι οι αδελφές υποδοχής.
  • Δίνετε τα στοιχεία σας στη γραμματεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ασφαλιστικό ταμείο, ηλικία, κατοικία τηλέφωνο κλπ στοιχεία).
  • Παρακαλούμε να περιμένετε και να μην απομακρύνεστε από το χώρο αναμονής,
Σας επισημαίνουμε ότι,
  • Συνταγές για φάρμακα δεν γράφονται στο τμήμα επειγόντων.
  • Το βιβλιάριο σας είναι απαραίτητο .
  • Στο χώρο των εξεταστηρίων μπαίνουν μόνο ασθενείς και οι συνοδοί καλούνται μόνο όταν κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς.
  • Όταν στέκεστε μπροστά στην πόρτα εμποδίζετε τους τραυματιοφορείς στη διακίνηση των ασθενών.
Μην ξεχνάτε ότι στο
ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ
Εξυπηρετούμε τα σοβαρότερα περιστατικά, γι’ αυτό και δεν πρέπει να παρεμποδίζετε τους ιατρούς και νοσηλευτές στο έργο τους.

Αν γίνει εισαγωγή του ασθενούς σε κάποια κλινική, το προσωπικό θα ενημερώσει τους συνοδούς.

© 2005 Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, 2o Χλμ Σερρών- Δράμας ΤΚ. 62100, e-mail:
Τηλεφωνικό Κέντρο: 23210 94500 | FAX: 2321094712
Γραφείο Υποστήριξης Πολίτη (ΓΥΠ): 23210 94380, e-mail:

σχεδιασμός και ανάπτυξη digital innovations